Yurtdışı mobilya fuarı pek çok mobilya şirketinin dikkatini çeken fuarlar arasında yer almaktadır. Bireyler ve firmalar birbirinden farklı ülkelerde ve şehirlerde düzenlenen yurtdışı mobilya fuarını tercih ederek çeşitli avantajlar elde edebilmektedir. Şimdi gelin bu avantajları inceleyelim.

  1. Potansiyel Müşterilerle Tanışın ve Bağlantı Kurun

Hangi sektörde olursanız olun, ağ çok önemlidir. Hedef kitlenizi büyütmek işinizi büyütmek anlamına gelir ve bir sergiye katılmak buna yardımcı olur. Kalabalıktan sıyrılmak ve sesinizi duyurmak zor olabilir ve örneğin sadece soğuk arama ve e-postalarla yeni müşteriler kazanmaya çalışıyorsanız, kendinizi görmezden geliniyor bulabilirsiniz.

Biriyle yüz yüze tanışmak ise başka bir mesele. Bir ticaret fuarı, potansiyel bir müşteriyle tanışmanıza ve onlarla bağlantı kurmanıza olanak tanır ve bazı insanlar fuar sırasında ürünlerinizi satın alırken, diğerleri almaz. Ancak sizi tanıdıklarında satış konuşmanıza çok daha duyarlı olabilirler.

  1. Marka Farkındalığınızı Artırın

Fuarlara katılmak, markanızı sergilemek, işletmenizin imajını artırmak, medya (ve sosyal medya) görünürlüğü elde etmek ve genel olarak işinize dikkat çekmek için mükemmel bir fırsat olan hedef kitlenizin önüne geçmenizi sağlar. Böylece yurtdışı mobilya fuarı katılımınızdan maksimum faydayı sağlayabilirsiniz.

  1. Sektörünüz Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin

Fuarlar, sektörünüzde herhangi bir anda neler olup bittiğini takip etmenin harika bir yolu olabilir. Bunun nedeni, alanınızdaki ilgili kişilerin ve işletmelerin genellikle katılımda olmasıdır, böylece herkesin neyin peşinde olduğunu ve hangi eğilimlerin büyüdüğünü görebilirsiniz. Temel olarak, endüstrinin nasıl değiştiğini görmenizi sağlar. Ayrıca, yeni ürünler ve kaynaklar hakkında bilgi edinmenize ve bunları içerebilecek iş kararları almanıza olanak tanır.

 

  1. Uygun Maliyetli Pazarlamadan Yararlanın

Hizmetlerinizi ve ürünlerinizi tanıtmak için büyük bir bütçe harcamak yerine, sergiler işletmenizi tanıtmanın ucuz bir yolu olabilir. Sonuçta, kendinizin ve işletmenizin neyle ilgili olduğunu, alıcı olmaktan çok daha fazlası olan bir kitleye sergiliyorsunuz, yani onları TV reklamlarıyla veya diğer pahalı pazarlama çabalarıyla çekmek için yolunuzdan (ve bütçenizden) çıkmak zorunda değilsiniz.

Bize Ulaşın

World Expo Fair olarak fuar katılımlarınız ve başvurularınız hakkındaki tüm ihtiyaç ve taleplerinizi karşılıyoruz. Hizmet ve çözümlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için info@worldexpofair.com adresine mail atabilirsiniz, +90 212 982 56 27  nolu telefonumuzu arayabilir veya iletişim sayfamızdan bizimle irtibat kurabilirsiniz.