2024 Yılı Yurtdışı Fuar Katılımı Teşvik Üst Limitleri açıklandı! Ticaret Bakanlığı ihracatımızın artırılması amacıyla destekler vermektedir. Fuar destekleri, Ticaret Bakanlığının verdiği desteklerin başında yer almaktadır. Bakanlıkça yurtiçi ve yurtdışı fuarlara belirli koşullarda destek sağlanmaktadır. Destekler; yer kirası, stant, nakliye ve ulaşım giderlerini kapsamaktadır. Fuar katılımın maliyetinin %75’ine varan oranlarda destek alınması imkan dahilindedir.

Ticaret Bakanlığının desteklediği fuarlar, her yıl Bakanlığın sitesinde yayınlanmaktadır. 2024 yılında desteklenecek fuarlar, 16/11/2023 tarihinde Bakanlığın sitesinde yayınlanmıştır. Bu linke tıklayarak bakanlığımızca destek verilecek olan fuarların listesine ulaşabilirsiniz.

Adı geçen listede yayınlanan fuarların dışında firmalarımızın katılım sağlamak istediği fuarlar olursa Ticaret Bakanlığına fuarın düzenlenmesinden bir ay önce başvurulması durumunda yapılacak değerlendirmeye göre destek kapsamına alınması mümkündür.

Ticaret Bakanlığı’nın 2024 yılı için açıkladığı yurtdışı fuar katılım teşvik üst limitlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

World Expo Fair olarak, yıllardır Türk firmalarının Ticaret Bakanlığı desteği ile kendilerini yurtdışı fuarlarında tanıtmalarına olanak sağlıyoruz. Fuara katılımınız için gerekli işlemlerin büyük bir çoğunluğunu fuar danışmanlarımız sizleri bilgilendirerek tamamlamaktadır. Sizde yurtdışı fuarlarına katılarak potansiyelinizi arttırmak ve yeni pazarlar oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibimiz yardımseverdir ve sizlerin sorunsuz bir fuar deneyimi yaşamanız için hazırdır.

Fuarlara katılım göstermek için sitemizde yer alan whatsapp canlı destek hattı, +90 (212) 980 00 09 çağrı merkezimizden ya da info@worldexpofair.com mail adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.